Jukan & Ilarin Työnhakukoulu

Jukan & Ilarin Työnhakukoulu tarjoaa uusia eväitä ja ajatuksia kaikille nuorille ja nuorekkaille työnhakijoille. Työnhakukoulussa tunnistetaan ensin omia vahvuuksia ja omaa osaamista ja sen jälkeen opetellaan tekemään niiden pohjalta houkuttelevia hakemuksia ja ansioluetteloita. Työnhaun asiakirjojen kuntoon laittamisen jälkeen suunnataan huomio itse työpaikkoihin ja harjoitellaan piilotyöpaikkojen metsästämistä ja aktiivista työnhakua. Lopuksi valmistaudutaan työhaastatteluun ja tekemään lähtemätön vaikutus työnantajaan.

Jukan & Ilarin Työnhakukoulu on tehty rakkaudesta lajiin, vuosien kokemuksella, laadusta ja asiantuntemuksesta tinkimättä. Kuitenkin aina pilke silmäkulmassa. Koulutus on toteutettu mobiilioptimoidulle Nousussa-oppimisalustalle ja monikanavainen koulutusmateriaali koostuu videoista, teksteistä, kuvista ja tehtävistä. Voimme toteuttaa koulutuksen myös sinulla jo käytössä olevaan oppimisjärjestelmään. 

”Jukan & Ilarin Työnhakukoulu on monipuolinen ja nykyaikainen videokurssi. Se antaa opiskelijoille oivia, konkreettisia vihjeitä oman osaamisen markkinointiin – huumoria unohtamatta. Suosittelen videokurssia ura- ja työnhakuvalmennuksen tukimateriaalina!”

Timo Lampikoski
Suhdepäällikkö, uraohjaus
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Työnhakukoulu käyttöön oppilaitokseen tai organisaatioon?

Toisen asteen opiskelijoiden palautteita Työnhakukoulusta:

“Oikein hyviä videoita. Niistä sai paljon hyviä vinkkejä itse työelämään, työhaastatteluihin ja hakemuksiin myös hyviä cv-vinkkejä löytyi.”

“Hyvin tehdyt, mielenkiintoiset ja opettavat videot.”

“Työnhakuvideot olivat hyödyllisiä ja kattavia.”

“Videoklipit olivat pituudeltaan hyviä ja huumori toi hyvää lisää niihin.” 


Tärkeimmät työelämätaidot (tulossa 2020)

Jukka & Ilari ja Tärkeimmät työelämätaidot -koulutuksessa käsitellään nuorekkaalla, raikkaalla ja humoristisella otteella tärkeimpiä työelämätaitoja, työelämän lainalaisuuksia ja sitä mitä nuoren työntekijän on hyvä ottaa työpaikalla huomioon. Koulutus varmistaa, että työntekijät tietävät työelämän yleiset pelisäännöt ja saavat sulavan startin työuralle.

Jukka & Ilari ja Tärkeimmät työelämätaidot -koulutus on toteutettu mobiilioptimoidulle Nousussa-oppimisalustalle ja sisältää videoita, tekstiä, kuvia ja tehtäviä. Kukaan ei ole seppä syntyessään, mutta tämän koulutuksen jälkeen tuokin vanha viisaus voidaan jättää työpaikoilla historiaan.

Tässä WorkPilotsille tekemämme keikkatyöntekijän työtaitokoulutus.

Luennot ja työpajat oppilaitoksille ja organisaatioille

Toteutamme myös työnhaun ja työelämätaitojen mobiilikoulutuksiimme liittyviä inspiroivia ja vuorovaikutteisia luentoja ja esimerkiksi video-CV-työpajoja.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinun oppilaitoksellesi tai organisaatiollesi sopiva koulutuskokonaisuus.