Koulutusmateriaalit

Onko sinulla idea organisaatiosi tarvitsemasta verkko/mobiilikoulutuksesta, mutta ei aikaa tai tarvittavaa teknistä tai sisällöllistä osaamista sen toteuttamiseksi? Me hoidamme homman enemmän kuin mielellämme. Toteutamme koko prosessin toiveidesi mukaan, laadukkaasti ja asiantuntevasti, tinkimättömällä käsityöläisotteella. 

Meiltä saat sekä tyylikkään videotuotannon, toimivan ja monipuolisen oppimisalustan että tarvittaessa myös koulutuksellisen sisällön. Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva oppimisratkaisu.

Toteutimme Suomen Pakolaisavun Building Bridges -hankkeelle kolme eri koulutusvideota kahdeksalla kieliversiolla.

 

Perehdytysmateriaalit

Haluaisitko tehostaa uusien työntekijöidesi perehdytysprosessia?

Toteutamme räätälöidyt mobiiliperehdytysmateriaalit toivomasi työnantajakuvan mukaisesti ja tarjoamme helposti monistettavan, tasalaatuisen ja ajasta ja paikasta riippumattoman tavan perehdyttää uusia työntekijöitä. Voimme esimerkiksi videoida mallityösuorituksia, varmistaa osaamisen tason tehtävien avulla ja liittää perehdytysmateriaaleihisi sisältöjä myös valmiista työelämätaitokoulutuksistamme.

Mobiiliperehdytysmateriaalimme helpottavat ja keventävät työntekijöidesi perehdytystä ja parantavat heidän työvalmiuksiaan. Säästät sekä työaikaa että resursseja kun työntekijät ovat nopeammin valmiita aloittamaan työt ja voivat milloin tahansa palata tarkistamaan epäselvät asiat kätevästi saatavilla olevasta mobiilimateriaalista.

Ota yhteyttä, niin hoidetaan perehdytyksesi kerralla kuntoon.

Koulutusten ja tapahtumien striimaukset

Haluatko live-striimin koulutuksestasi tai tapahtumastasi? Tuotamme ja jaamme striimin vankalla ammattitaidolla ja liitämme esityskalvot mukaan lähetettävään videokuvaan. Sinä voit huoletta keskittyä muihin järjestelyihin.

Ammatillinen koulutus - mainettaan parempi OMA-projektin päätösseminaari Kuntatalolla /Kallionkorttelissa torstaina 24.1.2019
Streamaus: Nousussa.com